Pages

2.4.2016

dancing in the street

Jospa välillä esittelisi jotain neuleitakin, ettei blogi ala liikaa kallistua kirjojen puolelle. ;)

Ostin viime syksynä Kuitupitoisista Kokoontumisajoista läjän lankaa, mm. yhden vyyhdin Lanitium ex Machinan BFL Sock Twistiä värissä Mega City One. Tuo väri osui silmiini heti lankoja katsellessani, ja tuntui kovasti kuiskivan nimeäni, joten valinta oli aika nopea.

Joskus joulukuussa, ehkä ne muutamat joululahjaneuleet tehtyäni, aloitin langasta sukat. Joulukuu oli pimeä, ja onnistuin neulomaan ensimmäistä sukkaa lähinnä hämärissä olosuhteissa, siis kirjaimellisesti. :D Melkein puolet neulonta-ajasta menikin sen pohtimiseen, että tuleekohan sukista minkään näköiset, kun värit eivät tuntuneet asettuvan kivasti.

Dancing in the street

Helmikuussa nappasin sukkaneuleen mukaan tilanteessa, jossa piti äkkiä keksiä joku aivoton neule ystävän synttäreille. Ravintolassa pohdin ääneen, että viimeksi sovittaessa sukka tuntui kovin isolta, ja mietin jopa sukan purkamista.

Maaliskuussa totesin sukkapulan uhkaavan (kahdet sukat olivat kuluneet puhki ja pari paria kummallisesti hukassa - joskin myöhemmin löytyivät ihan fiksusta jemmasta) ja päätin neuloa sukat vihdoin loppuun, jotta saisin varastoon täytettä. Maaliskuu toi tullessaan auringonvalon, jossa värit näyttivät erittäin ihanilta ja sukkakaan ei tuntunut yhtään liian lörpältä jalkaan.

Matching my knitting with my nails. Or what? :D #notd #chinaglaze #buddingromance #opi #suziskisinthepyreneessuede #nails #nailpolish #knitting #lanitiumexmachina #megacityone #colours #colourlove #wip

Inspiroiduin väreistä niin, että mätsäsin kynnetkin sukkaneuleeseen. :) Kuvat eivät aivan tee oikeutta; vihreän ja harmaan lisäksi langasta löytyy myös kaunista violettia.

Sukat ovat olleet valmiina ehkä viikon päivät, mutta tänään sain vihdoin pääteltyä langanpäät ja kuvattua, kun se aurinkokin paistoi niin kivasti "studioon". Sopivasti ehtivät valmiiksi, kun ei taida tänä keväänä pahemmin villasukkia tarvita enää. :D

Dancing in the street
Perussukat varpaista varteen; 8-aloitus ja ranskalainen kantapää väärinpäin
Lanitium ex Machina BFL Sock Twist, väri Mega City One, 65 grammaa
2,25 mm puikot


Dancing in the street

Neuloin sukkiin melko lyhyet varret reippaalla joustimella. Varressa minulla on aina 4s enemmän kuin kärjessä, ja yleensä värikkäät sukkalangat läikittyvätkin varresssa nätimmin.

Hauskasti kevään Neuleretriitissä muutamankin kerran tartuin Lanitiumin myyntilaareilla kivanväriseen sukkalankaan - huomatakseni värin olevan yllättäen Mega City One. :D Päädyin kuitenkin ostamaan blingiä ihan muissa väreissä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti