Pages

30.4.2016

switch on the TV

Aloitin tänään kiertuehuivin. Malli Eeva Kesäkuun #Taina ja lanka @yarngrimoire Merino Singleä värissä Pant Legs Flap Around. :D #semmarit #hullunhommaakiertue #netajuaajotkatajuaa #knitting #colours #colourlove

Mainostauko!

Olen miettinyt pitkään enemmän tai vähemmän neuleaiheisen videocastin tekemistä, mutta se on jäänyt, koska mm. työt, kevätväsymys ja Semmareiden Hullun hommaa -kiertue. Juuri nyt elämässä on aika paljon kaikkea muuta, ja prioriteettilistan kärjessä tärkeämpiäkin asioita, joten harkitsen asiaa uudelleen esimerkiksi sitten, kun olen saanut oman asunnon. :)

Mutta mainostan muita! Sillä olen aina tilaisuuden tullen istahtanut neuleen kanssa alas ja neulonut muutaman ihanan ihmisen seurassa. Harmi, että eivät minun vilkutteluani, hihitystäni tai neulettani näe, sillä ovat siellä ruudun toisella puolella. :D
Tuin videocastiin tutustuin toki ensin, ja välillä on harmittanut, jos ei ole uusinta jaksoa ehtinyt katsomaan Heti Paikalla sen ilmestyttyä Youtubeen. Pidän Tuin tyylistä, pitkät videot ovat parhaita ja on mahtavaa, kuinka oma itsensä Tui (sekä vieraileva tähti Laika) on kameran edessä. Kuten kyllä oikeastaan kaikki ne, joita olen katsonut. :D Suosittelen siis Tuita!

Mewii oli ehkä ystävistäni se, joka seuraavaksi mietti videocastin tekemistä. Taisin olla mukana yllyttämässä aika kovin! Ja ei ole tarvinnut katua. :) Mewiin videocasteissa kivaa on ollut päästä tutustumaan neuleisiin ja kuulla niiden tekemisestä. Vaikka Mewiitä tuleekin nähtyä enemmän tai vähemmän usein neuletapaamisissa, niin videot ovat silti olleet kivoja, eikä niissä nyt välttämättä pahasti ole ollut "vanhaa" asiaa. Suosittelen tätäkin!

Nekkis eli Kiukkulintu on sellainen, jota oikein odotin kieli pitkällä. ;) Muistatte varmaan sen ihanan itä-suomalaisen neidin, josta olen pariinkin otteeseen puhunut? No, siellä tämä ihkulainen nyt on ruudun takana! <3 Olin mukana testaamassa livestreamausta parilla eri alustalla ennen videocastia ja sitten yllättäen olikin videocast-jakso! Waat, ihanaa! Suosittelen, ehdottomasti suosittelen!

Kerppa on tuttu irkistä, ja hänen videocastinsa tuli aika yllätyksenä. Joskin, eipä tässä ole viime aikoina ehtinyt ihan hirveästi irkatakaan. Kerppa on ihana kameran edessä, eikä taustalla häärivä assistenttikaan haittaa mitään. :D Neulo-Kerppaa on vasta yksi jakso, mutta odotan mielenkiinnolla lisää. :) Ja tottakai suosittelen Neulo-Kerppaa myös!

Muita suomalaisia neulevideocasteja (en tykkää podcast-termistä, kun kyseessä on video eikä audio) en ole ehtinyt vielä katsella, mutta aika kattava ja päivittyvä lista löytyy Suomalaiset podcastit -ryhmästä Ravelryssa.

2 kommenttia:

 1. Mä oon niin koukussa kaikkien noiden katsomisessa. Ihan parasta kudonta-aikaa samalla kun katsoo :)
  Ja sinua olen ajatellut montakin kertaa.. Asuin teininä 3 kuukautta etelä-ruotsissa paikassa nimeltä Asarum. Ja muutenkin se ympäristö ruotsissa on lähellä sydäntäni :)

  VastaaPoista
 2. As reported by Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason this country's women live 10 years longer and weigh an average of 19 KG lighter than we do.

  (And really, it has totally NOTHING to do with genetics or some hard exercise and EVERYTHING to "how" they are eating.)

  BTW, I said "HOW", not "what"...

  Tap this link to reveal if this quick test can help you find out your real weight loss possibility

  VastaaPoista