tag:blogger.com,1999:blog-5432351312800753621.post7732847666058577474..comments2023-07-17T14:57:43.429+03:00Comments on Lankakirja: olet saapunut oudompaan ympyräänasarumhttp://www.blogger.com/profile/06466154745664888453noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5432351312800753621.post-63504085945283627672015-12-15T18:13:27.792+02:002015-12-15T18:13:27.792+02:00Mielenkiintoista!
Tuo, että synestesia vois liitt...Mielenkiintoista!<br /><br />Tuo, että synestesia vois liittyä erityisherkkyyteen, ei toki tarkoita, että kaikki synesteetikot olisivat erityisherkkiä tai että kaikki erityisherkätkään olisivat synesteetikoita. Mutta ilmeisesti hyvin monella, jolla on erityisherkkä persoonallisuus, on synestesia myös. Ja toki se voi olla hyvinkin juuri sitä, että on aisteilleen (ja kaikelle!) auki. :)asarumhttps://www.blogger.com/profile/06466154745664888453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5432351312800753621.post-45124059815303302322015-12-15T11:26:11.903+02:002015-12-15T11:26:11.903+02:00Minulla vuosikalenteri on kehä, oisko spiraali mis...Minulla vuosikalenteri on kehä, oisko spiraali missä vanhemmat vuodet jää alas. Joulukuu on kellotaulun klo 1 ja siitä vastapäivään tuleva tammikuu 2016 on klo 12:sta klo 11:n. Helmikuu klo 11:sta klo 10:n. Ja päivämäärääristä 1.1 on kellotaulussa 11.59. Tämä on minulle itsellenikin uutta kertoa se sanoiksi, vaikka järjestys on aina ollut niin.<br />Värit ja maut ovat jo kymmeniävuosia olleet sikin sokin. Aistin värejä happamina ja makeina, raikkaina ja tunkkaisina. Wollmeisen rhaparper on ihanasti hapan ja kutkuttelee kielenalla sylkirauhasia. Hedgehogin banana legs taas on kirpeän raikasta sorbettia, vähän makeaa.<br />Onkohan tämä edes mikään erityisherkkyyden piirre, vaiko onko se vaan sitä että on aisteilleen auki?<br />M#Anonymousnoreply@blogger.com