Pages

22.6.2016

we may pick him up on channel two

Pienten ja suurempienkin teknisten ongelmien sekä muiden vaikeilujen jälkeen Lankakirjan ensimmäinen videopäiväkirjamerkintä on vihdoin julki!
Koska kello on monta ja aivot jäässä, jälkikirjoitus hyvin lyhyesti, siis lähinnä oleelliset linkit. (Toim. huom., tämä on kirjoitettu myöhäisillasta tiistaina, videolla vaan kesti päästä Youtubeen asti...)

Edit: korjaus! Väitän videolla, että pinkinsävyinen Lanitiumin Mad Max -lanka olisi Flamers, mutta ei ollukaan! :D On Mad Max: Night Fevers.


asan lemppareita @ Spotify
(Spotify-URI)

semmarit.fi

Eeva Kesäkuu: Taina
Taina Ravelryssa

Seminaarinmäen Mieslaulajat: Taina
(Miettinen / Pulli / Miettinen - Rouvala)
Kappaleen käyttöön saatu lupa Mikko Miettiseltä.

Titityy
Sohwi

Semmarit - Hulluutta hieman tarvitaan @ Katsomo
Löydä Luontosi @ Areena - unohtui mainostaa videolla, Semmarit avasivat ja päättivät ohjelman hienosti ja esiintymiset löytyvät myös klippeinä (vielä muutaman päivän ajan katsottavissa).

Tulisilla hiilillä -keikkavideo

Tulisilla hiilillä @ Jyväskylä, 22.4.2016
Semmarit: Tulisilla hiilillä @ Jyväskylä, 22.4.2016

Kolme kettua ja yksi onnesta soikea fanityttö. <3 #semmarit #hullunhommaakiertue #happiness #fangirl #birthday (kiitos @esuteri kuvasta ja @markkas ylläristä!)
Fanikuva Tampereen keikan (ja onnittelu-yllärin) jälkeen. <3

Viime viikolla laitoin puotiin muutaman ylläripaketin, mm. tämän oman suosikkini, nimeltään "Tulisilla hiilillä". Ensi viikolla ehkä muutama ylläripaketti lisää! #yarngrimoire #lankaa #yarngrimoireylläripaketti #tulisillahiilillä #semmarit #yarn #pink #ye
Ensimmäinen Tulisilla hiilillä -setti, joka myytiin ylläripakettina ja aiheutti myöhemmin ihailua ja kateutta kanssaneulojissa. :)

Lanitium ex Machina

Duane Park Triangle

Ukonvaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti